in EnglishSuomeksipå svenskaen Españolпо-русски

Leimet Oy  |  Yrittäjäntie 7  |  FI-27230 LAPPI  |  FINLAND  |  

LEIMET OY

På goda grunder

Leimet Oy är ett familjeföretag inom verkstadsindustrin, grundat år 1964. Kärnområdet i vår affärsverksamhet omfattar tillverkning och marknadsföring av bergskor och pålskarvar för betongpålar som säljs till påltillverkare över hela världen.

Vi kvalitetskedjautgör en stark länk i kvalitetskedjan vid djupgrundläggning. Våra produkter har redan i 50 år använts i talrika infrastruktur- och husbyggnadsprojekt, järnvägar, landsvägar samt hamnar och logistikcentraler. Vår verkstad förädlar stål till bärande komponenter, som helt och hållet konstrueras och dimensioneras utifrån krav på  tillförlitlighet och lång livslängd.

Vi vill hjälpa våra kunder att bygga starka och säkra grunder med lång livscykel. All vår verksamhet syftar till hög kundnöjdhet och den vägen till lönsam affärsverksamhet.

Våra huvudmarknader är Skandinavien och västra Europa. Effektiv produktion och hög kvalitet tillsammans med drygt 50 års erfarenhet garanterar en konkurrenskraftig produkt för våra kunder.

Pålningstillbehör av stål har ingått i vårt produktsortiment ända sedan vårt företag grundades. Leimet Oy har ett avtal om kontinuerlig kvalitetskontroll med Eurofins Expert Services Oy.